Saturday, 23 November 2013

Restock awek-awek cun ye youallssssss



Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu khas untuk laling-laling kak ton.
Kak ton just nak inpom yang kak ton akan bercuti bermula rabu 27/11/13 sampai ahad 8/12/13 selama 11 herie (sila sebut cam iklan naik teksi hari raya tu yeeee)

Alhamdulillah dan terima kasih khas untuk youalls yang beli dan support kak ton selama ni. Dan disebabkan sambutan yang menggalakkan, kak ton akan ke US untuk tujuan me-restock dan memenuhkan lemari rumah kak ton khas untuk youalls. InsyaAllah, kak ton akan bawak balik design-design baru dan baaaaaanyak produk-produk baru lagi ye youalls. Sila simpan duit youalls dalam poket doremon youalls tu ye laling-laling sume. Tunggu kan poduk produk baru dari kak ton ye laling-laling sume.

InsyaAllah fb/instagram/blogspot Kak Tons Corelle akan di hupdate untuk youllas cuci-cuci mata dan merelease tension sesambil bekerja tu ye laling-laling. 

Dan pada yang nak beli corelle dari kak ton sebelum kak ton cuti ni, sila buat payment selewat-lewatnya esok ye. Dapatlah kak ton delivery sama ada by hand untuk lembah klang atau pos ke youalls hari esoknya tu yeee. Ye lah, dapat pakai mek mertua datang hujung minggu ni kheeennnnn.

Sekali lagi terima kasih sebab support kak tons corelle. Kalau youalls wassap time kak ton bercuti pon insyaAllah kak ton cuba balas ye laling-laling sume.

Hotline kak ton: 012-2727 594
Email kak ton :kaktonscorelle@gmail.com

Cantik tak pinggan kak tonnnnnnnnn????
Cantikkkkkk!!!!!
Kalau cantik jom beli. Kak ton gerenti youalls puas hati InsyaAllah­čśŐ

No comments:

Post a Comment