Wednesday, 13 November 2013

Kak ton dan awek cun kobe square 16pcs




Assalamualaikum dan selamat petang laling-laling kak ton yang cun melecun, manis bergaya dan cik abang segak lagi pemurah teww.

Kak ton terima baaaanyak pm/sms/whatsapp tanya pasal kobe. Oklah untuk laling-laling kak ton yang kak ton cayang tew, harini kak ton buat promosi khassss untuk awek cun kita Corelle Square Kobe (16pcs). Tapi promosi ni untuk arini (khamis) dan esok (jumaat) je ye youalls. Rege kak ton opkoz lagi murah pada tempat lain. Tak yah naik feri atau kapal terbang g jauh-jauh nak beli khennn. Cuma buka/online sama ada maybank2u, rhb online, cimb cliks dan bank bank gah yang lain dan transfer ajew.  Takpon beratur je kat bank cap rimau masukkan duit. easy peasy kata omputih. Esok nya kak ton pos ye laling laling. Kalau tak pos, area lembah klang, runner kak ton yang paling encem lagi bergaya akan hantar kat youalls ye laling-laling sumer. Cepat jew khenn. InsyaAllah..

Untuk set Corelle Square Kobe (16pcs) ni, rege tangkap leleh ikhlas dari hati kak ton untuk laling-laling sumer:

1 box: RM369
2 box: RM719 
FREE delivery ke Semenanjung ye Mah! Tak yah fening-fening bayar delivery khennn.

Seperti biasa, pada youalls penggila Corelle, kalau kata 16pieces mesti datang dengan:

i)   4 dinner plate (size besar)
ii)  4 lunch plate (size sederhana)
iii) 4 cereal bowl
iv) 4 cawan porcelain

Jangan lah Mah mintak nak beli set tu tapi mug takmo, harus kak ton stress. Mana pulak kak ton nak bagi mug tu khen..tapi kalau youalls berkerass jugak takmo mug, takde masalah, bayar je rege penuh, kak ton takyah bagi mug. Haaa sapa rugi? Mahhh jugak khenn. Jadi bila kak ton kata set 16 opkoz termasuk la dinner plate, lunch plate, cereal bowl dan mug. Baru lah cukup jadi 16pieces ye Mah. Atau senang cakap set makan untuk 4 orang.

Kalau nak dan berkenannn sangat, sila pm/whatsapp/sms/call kak ton ye: 012-2727 504 email pon boleh: kaktonscorelle@gmail.com sebelum terlambat

Cantik tak pinggan kak ton?????
Cantikkkkkkkkkk!!!!!!!!
Kalau cantik jom beli!
Kak ton gerenti youalls puas hati. InsyaAllahđź‘Ť

No comments:

Post a Comment