Tuesday, 29 October 2013

Kak ton dan set memikat kalbu Corelle White Flower 16pcs














Assalamualaikum dan selamat tengahari laling-laling semua.
Terima kasih banyak-banyak pada youalls yang membeli. Kotak dalam lemari rumah kak ton pon semakin berkurang. Sila cepat-cepat ye meminang set idaman hati youalls tu.

Ni cuti sekolah nak dekat kannnn, mesti ramai saudara mara nak datang ke rumah. Masa ni lah nak tunjuk set Corelle paling latest youalls tu. Kerrllasssss, siap hidang square embossed kat ketua kampung.

Hari ni kak ton introduce set pinggan yang menjadi peberet kak ton. Mula-mula tengok terus fall in love tau.  Corelle White Flower 16pcs ni datang dengan:

i)   4 dinner plate (size besar)
ii)   4 lunch plate (size sederhana)
iii)  4 cereal bowl
iv)  4 porcelain mug

Rege kasih sayang khas dari kak ton ialah RM379. Kalau berminat sila whatsapp/sms/email/pm/call pon kak ton layan tauuu. Sambil masak pon kak ton sempat angkat youalls punye call tau laling-laling semua.

Semua barang yang kak ton jual Original ye. Jangan la diragui kesucian corelle-corelle kak ton tu. Semuanya ready stock. Kak ton sendiri pegi ke US dan beli setiap satu kotak Corelle yang youalls minat tu tau. 

Talian hotline 24hrs (macam polis kan kak ton ni) 012-2727 504
Email: kaktonscorelle@gmail.com

Cantik tak pinggan kak tonnnnnn??????
Cantikkkkkkkkk!!!!!!!!!!

Kalau cantik jom beli!
Kak ton gerenti youalls puas hati!! InsyaAllah­čśŐ


No comments:

Post a Comment