Thursday, 31 October 2013

Kak Ton dan Promosi Bulan November 2013
Assalamualaikum dan selamat pagi laling-laling kak ton semua.
Harini, sempena dengan hari jumaat, penghulu segala hari, kak ton nak buat PROMOSI. Tempoh masa adalah terhad ye youalls. 

Promosi ni hanya untuk set tertentu sahaja ye laling-laling semua. Jangan lah dimintak untuk di apply pada set yang lain. Sedih berjujuran air mata kak ton nanti. Berlarilah kak ton mencarik batu belah batu bertangkup..hihihihi..amboiii...Tak baik tau. Sempat buat ketupat kak ton ye.. Untuk promosi tangkap leleh tangkap nangis:

1 box RM369 
2 box RM719

Set yang termasuk dalam promosi:
i-   Corelle Square Shadow Iris (16pcs)
ii-  Corelle Square Bamboo Leaf (16pcs)
iii- Corelle Square Mandarin Flower (16pcs)
iv- Corelle Round White Flower (16pcs)

FREE Delivery ke semenanjung Malaysia! Kalau beli harini, InsyaAllah sempat pakai untuk Awal Muharam 1435 ni. Kalau youalls nak buat open house cuti ni, nilah masa yang saaaaangat sesuwai nak menjamu tetamu youalls dengan set Corelle paling bergaya tu ye.

Seperti biasa, kak ton comel boleh di kontek melalui wassap/sms/call 012-2727 504. Talian ni bukan bebas tol, tapi bebas untuk dihubungi bila-bila masa ye. Kalau lambat menjawap, kak ton tengah membuat khidmat masyarakat la tu. Tapi insyaAllah, kak ton akan layan youalls semua yang kontek kak ton.

Cantik tak pinggan kak ton??????
Cantikkkkkkkkk!!!!!

Kalau cantik jom beli. Kak ton gerenti youalls puas hati. InsyaAllah✌

No comments:

Post a Comment